SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
11

Σατανικά Μηνύματα


Ήμασταν πιτσιρίκια θυμάμαι. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του 80. Τα βράδια του καλοκαιριού μαζευόμασταν όλη η παρέα σε ένα παρκάκι, ξαπλώναμε στο χώμα, παρατηρούσαμε τα αστέρια και λέγαμε διάφορες ιστορίες. Μας άρεσαν πολύ οι τρομακτικές ιστορίες. Με φαντάσματα, στοιχειωμένα μέρη, σατανισμό, εξωγήινους, ξωτικά κτλ.

Ένα βράδυ, καθόμασταν σε ένα παγκάκι και αρχίσαμε να συζητάμε  για τέτοια θέματα. Πως το έφερε η συζήτηση και αρχίσαμε να μιλάμε για τα ανάποδα μηνύματα που έχουν πολλά γνωστά τραγούδια. Μηνύματα λατρείας προς το Σατανά που ακούγονται μόνο αν παίξεις τη κασέτα (τότε δεν είχαμε CD) ανάποδα.

Ένας από την παρέα μας είπε ότι υπάρχουν και τραγούδια που υμνούν τον Σατανά χωρίς να είναι κρυμμένα σε ανάποδα μηνύματα και πως αυτός ακούει τέτοια. Μιας και έλλειπαν οι γονείς του από το σπίτι αποφασίσαμε να πάμε να ακούσουμε.

Φτάσαμε στο σπίτι, μαζευτήκαμε στο δωμάτιό του έβαλε το κασετόφωνο στη πρίζα και πάτησε το play. Δε θα σχολιάσω το τραγούδι που άρχισε να παίζει... Θα πω μόνο πως μας είχε σηκωθεί η τρίχα από το φόβο.

Και ενώ έπαιζε το κασετόφωνο έγινε διακοπή ρεύματος. Έσβησαν όλα τα φώτα στο σπίτι, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές ΕΚΤΟΣ από το κασετόφωνο που συνέχισε να παίζει το τραγούδι!

Από το πανικό μας, μέσα στο σκοτάδι, έπεφτε ο ένας πάνω στον άλλο στην προσπάθειά μας να βγούμε από το σπίτι.

11 σχόλια:

Ανώνυμος

Είδατε αν είχε μπαταρίες το κασετόφωνο;

Ανώνυμος

Αν θυμάμαι καλά όταν είχες το κασετόφωνο στη πρίζα και να είχε μπαταρίες μέσα δε λειτουργούσε. Θυμάται κανείς να μας πει στα σίγουρα ;

Ανώνυμος

μετα ειπατε την ιστορια στους γονεις σας; σας πστεψαν;

Ανώνυμος

Όχι δεν είπαμε τίποτα. Φοβηθήκαμε πολύ! Ήμασταν και μικρά τότε!

ilios

Ψευτιααα..η κασετα δεν παιζετε αναποδα..τους δισκους επρεπε να πεις!!!αν ειναι να γραψεις κατι γραψτο καλα!!!!

Ανώνυμος

Εσύ που μιλάς για ψευτιά μάθε να κατανοείς αυτά που διαβάζεις (ελληνικά είναι πιστεύω δε θα δυσκολευτείς... μάλλον) . Που έχω πει στο κείμενο ότι βάλαμε κασέτα να παίζει ανάποδα; Άσε λοιπόν τα θαυμαστικά ilios για να προκαλέσεις αίσθηση και διάβασε καλύτερα τι λέω. Ευχαριστώ!

Αρτεμουλα

Ωραίος.... Καλά του τα εσουρες ;)
Πάντως πέθανα στο γέλιο με την τελευταία πρόταση στην ιστορία σου χαχα

Unknown
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown

ποιο τραγουδι ηταν???

Ανώνυμος

υπαρχουν πολλα τραγουδια ΠΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ που αν ακουστουν αναποδα ειναι με σατανικα μυνηματα επισης ηπαρχουν και ελληνικα και ξενα

GreekBlogger2016

Ρε παιδιά τι θα κάνουμε σήμερα ?
Εγώ λέω ν'ακούσουμε ύμνους στον σατανά !
Πανέξυπνο !

Δημοσίευση σχολίου