SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
1

Η κοπέλα χωρίς πρόσωπο


Αυτή η ιστορία έχει συμβεί κάπου στη Πέλλα. 

Σύμφωνα με το θρύλο κυκλοφορεί το πνεύμα μιας κοπέλας μετά τα μεσάνυχτα, έξω απ' το φράχτη του νεκροταφείου μιας εκκλησίας. Μου είχε πει κάποτε ένας γνωστός για ένα σκηνικό που έζησε ο κολλητός του.  Ήταν αργά και ο Γ. γυρνούσε με τα πόδια απ' τη βραδινή του έξοδο για να πάει σπίτι. Σκέφτηκε να κόψει δρόμο από την εκκλησία για να φτάσει πιο γρήγορα κ έτσι έκανε.

Περνώντας όμως δίπλα απ' το φράχτη του νεκροταφείου στάμπαρε μια κοπέλα με λευκό φόρεμα. Λόγω της απόστασης πάσχιζε να τη κοιτάει όσο προχωρούσε γιατί ήθελε να τσεκάρει ποια είναι, όλο και πλησίαζε.

Αυτή στεκόταν απέναντι του ακίνητη με σκυμμένο κεφάλι.  Μόλις είχε φτάσει αρκετά κοντά τότε εκείνη σήκωσε το κεφάλι της. Δεν υπήρχε πρόσωπο.  Ενα κενό.  Ένα μαύρο τίποτα. Σαν σκιά.

Ο Γ. πανικοβλήθηκε και έτρεξε με όση δύναμη είχε εκείνη τη στιγμή χωρίς να κοιτάξει πίσω. Πήγε στο σπίτι ενός φίλου του που ήταν πολύ κοντά.  Βαρούσε το κουδούνι ώσπου του άνοιξε.  Τον βρήκε σε κατάσταση σοκ και να τρέμει. Για 2 ώρες δεν μπορούσε να βγάλει λέξη. Αργότερα κατάφερε να διηγηθεί την ιστορία του.

Δεν ξαναπέρασε ποτέ ξανά από εκεί ούτε καν μέρα. Κ ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τούς εφιάλτες που τον ταλαιπωρούν από τότε. Κάποιοι πιστεύουν πως δεν υπάρχει τίποτα. Άλλοι λένε πως ο θρύλος αληθεύει. Ο Γ. πάντως είναι πεπεισμένος γι' αυτό...


Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας Όλγα για την ιστορία που μας έστειλε.

Διαβάστε επίσης:




1 σχόλια:

Τζούλια

πολυ καλη η ιστορια

Δημοσίευση σχολίου