SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
2

Η νύφη


Πριν πάρα πολλά χρόνια σε ένα χωριό του Ν. Κιλκίς είχε συμβεί ένα πραγματικά μακάβριο γεγονός. Γινόταν ένας γάμος και για κάποιο λόγο η νύφη κατέληξε νεκρή. Τόσα χρόνια ακούγονταν (και συνεχίζουν να ακούγονται) διάφορες εκδοχές. Αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς είχε συμβεί σχετικά με το θάνατο της νύφης.

Κάποιοι υποστήριζαν πώς αυτοκτόνησε και άλλοι πώς την έπνιξε ο αγαπημένος της.  Ο μύθος λέει πως η νύφη κάνει την εμφάνιση της στο ποτάμι του χωριού (εκεί είναι το μέρος που έχασε τη ζωή της).

Οι πιο παλιοί έλεγαν πώς έβγαινε μέσα από το καταρράκτη. Είχε τύχει να κατέβω στο ποτάμι νύχτα με παρέα και ειλικρινά το αίσθημα που σου δημιουργεί αυτό το μέρος είναι ανυπόφορο.

Νιώθεις πως πλανάται στον αέρα μια δυσφορία. Κάποτε ένας γνωστός μάζεψε τα φιλαράκια του και πήγαν για αραλίκι με μπύρες, νύχτα στο ποτάμι. Έπιναν και κουβέντιαζαν.

Κάποιοι είχαν νταγλάρει για τα καλά.  Η ώρα περνούσε ώσπου ο Σ. σηκώθηκε και είπε πώς εξαιτίας της μπύρας θα πάει να "αδειάσει".  Γυρνώντας πίσω στα παιδιά ο Σ. τούς είπε πώς του φάνηκε ότι είδε κάτι άσπρο να κινείται γρήγορα μέσα στα δέντρα. Δεν τον πίστεψαν και άρχισαν να τον χλευάζουν. 

Ώσπου σε κάποια φάση το διαπίστωσαν και οι ίδιοι. Παρατήρησαν πάνω απ' τη γέφυρα του ποταμού κάτι λευκό να κινείται δεξιά-αριστερά με μεγάλη ταχύτητα. Συγκεκριμένα αιωρούνταν. 

Επιτόπου χώθηκαν όλοι στα αμάξια τους παρατώντας κινητά τσιγάρα κ.α. Ήταν πανικόβλητοι. 

Πήγαν την επόμενη μέρα για να πάρουν τα πράγματα τούς (και εννοείται όχι νύχτα πάλι...). 

Πάντως είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως είχαν μια αναπάντεχη κ τρομαχτική εμπειρία σχετικά με τη νύφη.

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας Όλγα για την ιστορία της!

Διαβάστε Επίσης:





2 σχόλια:

Τζούλια

Πάρα πολύ καλή η ιστορία

Ανώνυμος

whatever.. den me trom3e ka8oloy

Δημοσίευση σχολίου