SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
2

Η Γριά της πολυκατοικίας


Πριν λίγο καιρό συνέβη κάτι απίστευτο σε ένα φίλο μου.

Ο Μ. στη πολυκατοικία που μένει, είχε συχνά καυγάδες με μια γριά κουτσομπόλα, η οποία παρατηρούσε και κρυφοκοιτούσε συνέχεια το κάθε τι. Γενικά ασχολιόταν με τους άλλους, σχολιάζοντας αρνητικά τον καθένα. Με αποτέλεσμα ο Μ. να σπαστεί και να την βρίζει. 

Όποτε την πετύχαινε καυγάδιζαν. Αυτό γινόταν πολλές φορές, ώσπου μια μέρα γυρνώντας από τη νυχτερινή του διασκέδαση, λίγο πριν μπει στο διαμέρισμα του, είδε τη γριά να ανοίγει τη πόρτα της και να τον κοιτάει. Κλασσικά αυτός δεν έχασε καιρό, μόλις την είδε την έβρισε και έπειτα της είπε: "τις νύχτες δε κοιμάσαι μωρή κωλόγρια; Πολύ ήσυχη σε βλέπω απόψε όμως… και όντως ήταν…

Η γριά δεν γύρισε να του πει τίποτα όπως συνήθιζε, μόνο τον κοιτούσε ανέκφραστη μέσα από τα τεράστια γυαλιά της, χωρίς να βγάλει λέξη. 

Του φάνηκε πολύ περίεργο γιατί η γριά δεν είχε βγάλει κουβέντα, αυτή πάντοτε σε τέτοιες φάσεις φώναζε και καταριόταν.  Αλλά δεν ασχολήθηκε παραπάνω αυτός και μπήκε στο διαμέρισμα του. Ο αδερφός του έβλεπε μια ταινία. ο Μ. έκατσε μαζί του κάνοντας τσιγάρο και του είπε: "ρε συ πολύ περίεργα σκηνικά γίνονται.  Μόλις έφτασα η γριά είχε στήσει καρτέρι, την έκραξα και δεν έβγαλε κουβέντα".  

Ο αδερφός του τον κοίταξε και του είπε:  "τι λες ρε βλάκα;  αυτήν σήμερα ήρθαν τη μάζεψαν.  Πέθανε από καρδιά, την βρήκε ο γιος της". 

Ο Μ. δεν μπορούσε να πιστέψει τα λεγόμενα του αδερφού του και έβαλε τα γέλια, αφού την είδε όταν ήταν έξω απ 'τη πόρτα του.. Νόμιζε ότι τον δουλεύει. Πήγε για ύπνο και την επόμενη μέρα έμαθε και από άλλους τα νέα.  Τα λεγόμενα του αδερφού του επιβεβαιώθηκαν: όντως η γριά ήταν νεκρή. 

Επομένως τι ήταν αυτό που είδε ο Μ.; Δεν μπορεί ακόμα να το συνειδητοποιήσει όταν το θυμάται. Τον πείραξε τόσο αυτό που είδε που έχει καταλήξει να κοιμάται μόνο με αναμμένο φως και αγχώνεται κάθε φορά που περνάει έξω απ' τη πόρτα της.  

Και αρνείται κάθε ενδεχόμενο περί φαντασίας. Πιστεύει ακράδαντα αυτό που είδαν τα μάτια του.

Our Horror Stories:  Ευχαριστούμε την/τον φίλη/φίλο μας για την ιστορία της/του!

Διαβάστε Επίσης:





Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.

2 σχόλια:

Ισοβίτης

Περιεργο που την ειδε....!να παει να αφησει στον ταφο της λουλουδια.την εχει ξαναδει παλι ή μονο αυτη τη φορα?

Ανώνυμος

Μόνο τότε την είδε. Πάλι καλα που δεν του έτυχε κανένα άλλο σκηνικό γιατι το σοκ που έφαγε ήταν μεγάλο.

Δημοσίευση σχολίου