SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
2

Το περίεργο σπίτι


Μια μέρα εγώ και η ξαδέρφη πήγαμε σε κάτι εγκαταλελειμμένα σπίτια (μιας και έχουμε μούρλα με κάτι τέτοια).

Την προσοχή μας τράβηξε ένα σπίτι και χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκαμε μέσα.

Στην αρχή όλα ήταν φυσιολογικά, μέχρι που είδα ένα παιδικό δωμάτιο. Φώναξα την Ελευθερία, εκείνη φοβήθηκε, άλλα της είπα ότι όλα είναι εντάξει και προσπαθούσαμε να βρούμε τις σκάλες που οδηγούσαν προς τα πάνω.

Μετά από λίγη ώρα βρήκαμε μια πόρτα, η οποία είχε ένα σχοινί για να ανοίγει πιο εύκολα - αυτό βέβαια το καταλάβαμε πιο μετά. Έτσι πως ήταν γκρεμισμένος ο τοίχος είδαμε πούπουλα περιστεριών μαζεμένα. Αυτό ήταν ξαφνικό και ήταν το τελευταίο που περιμέναμε να δούμε, μιας και το σπίτι ήταν μισογκρεμισμένο και εγκαταλελειμμένο. Πως συγκεντρώθηκαν εκεί τα πούπουλα; Και γιατί;

Ξαφνικά, ενώ παρατηρούσαμε τα πούπουλα, η Ε. άκουσε κάποιον να λέει "φύγετε" !!! Τότε με άρπαξε και αρχίσαμε να τρέχουμε!!!

Όταν σταματήσαμε, κοντά σε μια παιδική χαρά,  μου εξήγησε τι άκουσε.  Επίσης μου είπε ότι, λίγο μετά το "φύγετε" που άκουσε, πρόσεξε ένα κεφάλι στο παράθυρο του διπλανού σπιτιού, το οποίο μπήκε και ξαναβγείκε από το παράθυρο. 

Την επόμενη μέρα πήγαμε ξανά και ακούσαμε το όνομα μου 2 φορές!!! Τα παντζούρια ήταν κλειστά και σπασμένα στο ύψος που έχει ένα επτάχρονο παιδάκι...

Επίσης ακούγαμε συνέχεια κάτι να σπάει, οπότε φύγαμε και ποτέ, μα ποτέ, δεν θα ξαναγυρίσουμε εκεί!



Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας για την ιστορία που μας έστειλε!



Διαβάστε επίσης:






Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.








2 σχόλια:

Ισοβίτης

Αυτο το σπιτι που βρισκετε?

ARIS

στο σπιτι αυτο εχει πληρωυει ο Ε.Ν.ΦΙ.Α.;

Δημοσίευση σχολίου