SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
7

Οι μαυροφορεμένες γυναίκες


Γεια σας και πάλι. Έχω να σάς αφηγηθώ και άλλες ιστορίες.  Ιστορίες βιωματικές αλλά και κάποιες που μου διηγήθηκαν.

Στο χωριό μου υπάρχει ένα πολύ παλιό εργοστάσιο το οποίο λειτουργούσε γύρω στο 60. Εκείνη την εποχή κάποια αγαθή εργάτρια βίωσε ένα τρομερό σκηνικό.

Ήταν αργά το βράδυ, όταν ξαφνικά χτυπήματα στη πόρτα της και φωνές την έκαναν να σηκωθεί από τον ύπνο.  Κοίταξε από το παράθυρο και είδε 4 μαυροφορεμένες γυναίκες που συνέχιζαν να τη φωνάζουν με το όνομα της να βγει έξω.  

Έτσι όπως ήταν ψιλοζαλισμένη από τον ύπνο της υπέθεσε πως ήταν άλλες εργάτριες και την φώναζαν για να πάνε όλες μαζί στο εργοστάσιο. Ετοιμάστηκε γρήγορα πήρε ένα κολατσιό μαζί και βγήκε έξω. Αυτές είχαν είδη προχωρήσει πολύ μπροστά ενώ η εργάτρια άρχισε να τρέχει πίσω τους και να προσπαθεί να τις προλάβει για να πάνε μαζί.

Τις φώναζε κιόλας "Σταματήστε βρε κορίτσια να πάμε μαζί!".  Κάποια στιγμή αυτές χάθηκαν απ' το οπτικό της πεδίο.  Η εργάτρια είχε είδη φτάσει στο εργοστάσιο. Άρχισε να της γαυγίζει ένας σκύλος μέχρι πού βγήκε ο φύλακας του εργοστασίου και τη ρώτησε τι δουλειά έχει εδώ τέτοια ώρα. Του εξήγησε την όλη φάση και του είπε πως παρατήρησε ότι κάποιες φορές οι μαυροφορεμένες ήταν σαν να μη πατούσαν στο χώμα.  Της φάνηκε ότι αιωρούνται. 

Ο φύλακας θύμωσε μαζί της, τη μάλωσε και της είπε: " Δεν έχεις καθόλου μυαλό, δεν βλέπεις ότι δεν έχει ξημερώσει ακόμα;  Και πως υπέθεσες ότι ήταν εργάτριες; Είσαι τυχερή που δεν σου έκαναν κακό, δεν ήταν άνθρωποι."

Έπειτα της είπε να μη πάει πουθενά να προσευχηθεί και να κάτσει εκεί μέχρι να ξημερώσει.  Η εργάτρια μετά από λίγο καιρό έφυγε οριστικά από το χωριό και δεν ξαναδούλεψε στο εργοστάσιο.

Our Horror Stories: Ευχαριστούμε την φίλη μας Όλγα για την ιστορία που μας έστειλε!


Διαβάστε επίσης: 









7 σχόλια:

Τζούλια

παρα πολυ καλη η ιστορια

Αναστασία

Εμένα πολύ παραμύθι μου φάνηκε!!!!

Ανώνυμος

ε τότε τι ήταν, καλά αυτή η ιστορία ήταν πολύ ανεξήγητη, δεν ήταν άνθρωποι και πως ήξερε ο φύλακας ότι δεν ήταν άνθρωποι

Ανώνυμος

Τραβειξτε τα βυζια σας μωρεεε

Ανώνυμος

H eistoria pou eipai h kopela einai alhthini tis tin eipa egw pou mou tin eipai h giagia mou pou douleve sto ergostasio

Αναστασία

Παραμύθια που έλεγαν οι γιαγιάδες μας για να μας φοβίζουν και να κάνουμε ότι ήθελαν ή να μην κάνουμε ότι δεν ήθελαν π.χ.: να μην πάμε στο παλιό εργοστάσιο να παίξουμε γιατί ήταν επικίνδυνα!

Τζούλι

παιδια αφου δεν πιστευετε τις ιστοριες τότε μην τ διαβαζετε

Δημοσίευση σχολίου