SlideShow

Eye GIF - Scary Dark Eyes GIFs
1

Οι σκιές μέσα στον καθρέφτη


Η ιστορία που ακολουθεί είναι αρκετά μυστήρια...

Κάποτε είχα ένα παράξενο φίλο, τον Α, ο όποιος είχε μια τεράστια απέχθεια προς τους καθρέφτες. Συνήθιζε να βωμολοχεί όποτε αντίκριζε καθρέφτη, χωρίς να μου δίνει μια εξήγηση για την περίεργη αντίδραση του. 

Κάποια μέρα, μετά από πολλές πιέσεις δικές μου και άλλων φίλων, τον πείσαμε να μας εξηγήσει.  Είχαμε μαζευτεί στο σπίτι μου και πήγε το θέμα εκεί.  Έτσι, μας διηγήθηκε πως όταν ήταν μικρός, οι γονείς του είχαν ένα πολύ παλιό καθρέφτη  όπου στόλιζε κάποιο διάδρομο του σπιτιού. 

Αυτός συχνά, είτε όταν περνούσε από εκείνο το σημείο, είτε όταν έπαιζε κοντά στο κάτοπτρο, παρατηρούσε σκιές. Το έλεγε στα αδέρφια του που ήταν μεγαλύτερα από αυτόν και αυτά τον χλεύαζαν μέχρι αηδίας. 

Πήρε τότε αυτός την απόφαση, εφόσον δεν τον έπαιρναν στα σοβαρά οι άλλοι, να εκμυστηρευτεί αυτά που βλέπει στους γονείς του. Ο πατέρας του γέλασε λέγοντας του πως δεν υπάρχει τίποτα και ότι διαθέτει μεγάλη φαντασία. 

Η μητέρα του δεν μίλησε... Κάποια στιγμή όμως, τον πήρε παράμερα και τον ρώτησε, "τα βλέπεις κι εσύ έτσι;"

Όταν ο Α της απάντησε "ναι", εκείνη του ειπε να μη πει κουβέντα ξανά γι' αυτό και πως θα πρέπει να το κρατήσουν μυστικό. Τον καθησύχασε λέγοντας του ότι είναι καλές σκιές και απλά εκεί είναι το σπίτι τους. 

Ο καιρός κυλούσε και αυτός συνέχιζε να τα βλέπει, είχε συνηθίσει κατά κάποιο τρόπο αυτές τις σκιές. 

Ώσπου μια μέρα ο μεγάλος καθρέφτης έσπασε... (Τη συνέχεια θα τη στείλω σύντομα)



Our Horror Stories: Ευχαριστούμε πολύ τη φίλη μας για την ιστορία που μας έστειλε.



Διαβάστε επίσης: 





Το Our Horror Stories φιλοξενεί τις δικές σας παράξενες, περίεργες, ανεξήγητες, τρομακτικές ιστορίες! Στείλε τώρα τη δική σου εμπειρία ή αυτή που άκουσες στο ourhorrorstory@gmail.com για να την δημοσιεύσουμε.


1 σχόλια:

GreekBlogger2016

ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ !

Δημοσίευση σχολίου